some new promo images for Saskatchewan based wedding photographer Scott Weber calgary portrait photographer, calgary photography, fashion calgary, sunset, leica m240, VSCO, ©Gabe McClintock Photography | www.gabemcclintock.comcalgary portrait photographer, calgary photography, fashion calgary, sunset, leica m240, VSCO, ©Gabe McClintock Photography | www.gabemcclintock.comcalgary portrait photographer, calgary photography, fashion calgary, sunset, leica m240, VSCO, ©Gabe McClintock Photography | www.gabemcclintock.comcalgary portrait photographer, calgary photography, fashion calgary, sunset, leica m240, VSCO, ©Gabe McClintock Photography | www.gabemcclintock.comcalgary portrait photographer, calgary photography, fashion calgary, sunset, leica m240, VSCO, ©Gabe McClintock Photography | www.gabemcclintock.comcalgary portrait photographer, calgary photography, fashion calgary, sunset, leica m240, VSCO, ©Gabe McClintock Photography | www.gabemcclintock.comcalgary portrait photographer, calgary photography, fashion calgary, sunset, leica m240, VSCO, ©Gabe McClintock Photography | www.gabemcclintock.com

captured with the Leica m240. edited with VSCO